Orimattilan toimipaikka

Yritys

Yrityksemme on perustettu 29.9.1988 toimien aluksi Helsingissä Eerikinkatu 29:ssä katutason 80m2 myymälässä. Tuotteina olivat jo silloin selkää kuntouttavat laitteet kuten ACU/SHIATSU hierontapöytä ja vuodesta 1989 alkaen BULLMAN hierontalaite.

Siirryimme v. 1993 Orimattilaan, jonne v. 1998 valmistui oma toimitalo keskustan omakotialueella.

Päätuotteemme ovat edelleen tänä päivänä ACU/SHIATSU ja BULLMAN hoitolaitteet. Yrityksellemme on molempien laitteiden yksinmyyntioikeus Pohjoismaiden, Venäjän ja Baltian alueilla.

Markkinointitapamme on jo heti alusta lähtien ollut esitellä laitteita mahdollisimman useilla eri alojen messuilla. Tämä on osoittautunut hyvin toimivaksi ja tuloksia tuottavaksi. Yrityksellä on kuusi itsenäistä edustajaa, jotka esittelevät näin hoitolaitteitamme antaen asiakkaiden testaten tuntea niiden käytön helppous ja tehokkuus. Messutapahtumia on ympäri vuoden joka viikko kahdesta neljään kappaletta. Myös Tukholmasta ja Pietarista olemme varanneet näyttelyitä.

Lisäksi teemme paljon esittelyjä eri yrityksissä, joihin työterveydestä vastaavat henkilöt ovat esittelijämme kutsuneet.