Seuraavalle sivulle.

Bullman Shiatsu

Bullman Shiatsu hoitolaitteen terveyttä ylläpitävä ja parantava vaikutus perustuu lihasten rentoutukseen, jonka saa aikaan laitteen rytmikäs ja tasainen kolmiulotteinen pyöritysliike. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Verenkierron mukana kulkee ravintoa ja happea koko kehoon. Bullman laukaisee stressin tms. aiheuttamia lihasjännityksiä ja kohottaa elinvoimaa, luovuutta ja jaksamista. Aktivoi acupisteitä, jotka vaikuttavat koko elimistöön vielä pitkään hoidonkin jälkeenkin. Kiputiloihin Bullman myös auttaa nopeasti.

Bullman Shiatsu hoitolaitteen tehokkuus perustuu käytön miellyttävyyteen ja helppouteen. Kun hoito tuntuu hyvältä ja nautittavalta, sitä tulee myös käyttettyä. Usein toistuvat, lyhyetkin käsittelyt ovat tehokkaampia kuin pitkät, harvoin tehdyt. Käyttäjä määrää voimakkuuden itse, oman kipukynnyksensä ja tuntemustensa mukaan. Voimakkaampaa käsittelyä saa nojaamalla laitteeseen kovemmin. Kipeät kohdat hierotaan kevyemmin.

Kotikäytössä Bullman on tehokkaimmillaan, kun ei tarvitse varata aikoja hoitoihin eikä lähteä vartavasten mihinkään. Sitä voi käyttää päivittäin, useitakin kertoja. Vaikka televisiota katsellessa.