JETFORM ACU/SHIATSUPATJA

Jetform Acu/Shiatsupatja perustuu kolmiulotteiseen painallus- ja venytystekniikkaan sekä myös nikama- ja nivelmanipulaatioon. Patjalla maataan vaatteet päällä selällään ja sen pyörivät peukalonpäärullat rentouttavat lihakset niskasta kantapäähän ja avaavat selkää, jolloin "nikamalukot" avautuvat ja nikamien väliin tulee välilevyille tilaa. Lihasten rentoutuessa verenkierto vilkastuu ja verenkierron mukana kulkee ravintoa ja happea koko kehoon. Aktivoi acupisteet ja vaikuttaa näiden kautta koko elimistöön vielä pitkään hoidon jälkeenkin. Antaa tilaa myös sisäelimille. Selkärangan liikkuvuus ja ryhti paranevat.

Vaikutuksen tuntee konkreettisesti heti; kivut ja säryt lievenevät, usein poistuvat kokonaan. Hapenottokyky paranee. Selkä ja niska taipuvat ja jalat nousevat helpommin. Stressi poistuu ja saadaan lisää energisyyttä ja luovuutta. Helpottaa nukahtamista ja uni on syvempää ja rauhallisempaa. Olo paranee.

JetForm Acu/Shiatsupatja sopii kaikkille, joille käsihierontakin. Sen hoidosta pitävät nekin, jotka jostain syystä eivät halua käydä käsihierojalla. JetFormia käytettän kodeissa sekä työpaikoilla. Se on ammattikäytössä hoitolaitoksissa, kauneushoitoloissa, kuntosaleissa, hotelleissa ja kylpylöissä. Myös hoitajien hoitajana. Urheiluseuroissa JetFormia käytettään lihashuollossa.
JetForm Acu/Shiatsupatja on alkuperäinen japanilainen keksintö, joka on suojattu monilla kansainvälisillä patenteilla.